Bu Blogda Ara

7 Şubat 2014 Cuma

Nokia Lumia 1020 ile Hayatın Hiçbir Anını Kaçırmayın!

Merhaba herkese
Bugün size gördüğüm ilk andan beri "benim olmalı!" dediğim telefondan bahsetmek istiyorum.
Yaklaşık 4-5 senedir fotoğraf çekmek en büyük hobim. Ancak profesyonel bir fotoğraf makinesinin büyüklü malum. Mercekler ve yedek bataryaları işin içine katmıyorum bile. Hiç olmadık anlarda çok güzel bir kare görebiliyorsunuz ancak bunu görüntülemek için yanınızda kocaman bir çanta içerisinde fotoğraf makineniz ve gerekli araç-gereçlerin olması gerek. İşte bu yüzden bu telefon benim olmalıydı!
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1020'nin ilk göze çarpan özelliği birçok  profesyonel fotoğraf makinesinde bile olmayan fotoğraf kalitesi. Piyasada satılan pek çok profesyonel fotoğraf makinesinde bile bulunmayan kamera sensörüne sahip; 41 megapiksel! 6 Kat zoom yaparak en ince detayları bile bu telefonda keşfedebiliyorum. Üstelik yanımda kocaman bir çanta taşımam gerekmiyor. Sadece telefonumun olması her anı kaçırmadan görüntülemem ve kaydetmem için yeterli.
Kullanıcılara Windows Phone 8 ve Microsoft Office özelliği ile birlikte sunuluyor. Eğer isterseniz Windows Phone mağazasından  Turkcell'in geliştirmiş olduğu programı kullanabilirsiniz.Bu programla artık online işlemleri telefondan yapabilir, fatura detaylarını öğrenebilir ve müşteri hizmetlerini aramadan 7/24 ulaşabileceksiniz. Nokia Lumia 1020 hakkında daha detaylı bilgi almak için http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-lumia-1020#TurkcellTeklifleri?utm_source=ojebalonjoje&utm_medium=blog&utm_campaign=1 adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Turkcell kalitesi ve farkı ile bu muhteşem telefona; Nokia Lumia 1020+Hepsi Bir Arada Paketi ile ayda 130,98tl 'den başlayan fiyatlarla sahip olabilir veya size daha uygun kampanyaları incelemek için Turkcell Teklifleri'ne göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...